Markkulan tallin markkinat nostavat juhlavalokeilaan Suomen luonnon ja ekologisen elämäntavan

Markkulan tallin markkinat pidetään lauantaina 31.8. kello 11–16 Markkulan tallilla.

Markkulan tallilla, Suinulan kylässä, juhlitaan Suomen luontoa ja luovuutta yhteisöllisesti ja ekologisesti. Suomen luonnon päivän kunniaksi järjestettävä markkinatapahtuma tavoittelee ekososiaalisen elämäntavan mukaista yhteisöllistä ja ekologista kyläjuhlaa.

Päivän aikana voi osallistua akvarellikurssille, esiintyä kaikille avoimella ”Open stage”-lavalla, nauttia lounasta ja Harjulan hallan väen paistamaa makkaraa, juoda päiväkahvit  Haralanharjun näkötornin kahvionpitäjän herkullisten leivonnaisten kera, osallistua keppihevoskisaan ja kaiken päätteeksi osallistua Lauluklubi Gentsin konserttiin ja yhteislaulutuokioon ja samalla kokea luonnon läheisyys ja hellyys.

Tapahtumapaikalle tulee myös joukko käsityöläisiä sekä leivonnaisten, sadonkorjuutuotteiden ja kirppistavaroiden myyjiä.

Ekososiaalista elämäntapaa edistämme myös tietoisuuden lisäämisellä: paikalle on kutsuttu Tarastenjärven kiertotalousalueen toiminnanjohtaja Petri Järvensivu. Pirkanmaan jätehuollon toimipisteessä voi testata lajitteluosaamistaan, Kangasalan luonto ry juhlistaa luonnonpäivää mukanaolollaan samoin Kangasalan ympäristö- ja yrittäjyyskoulujen tukiyhdistys Kyy ry. Ekokumppanit jakavat Pirkanmaan pyöräilykarttoja.

Järjestelyistä vastaa joukko aktiivisia kaupunkilaisia Joku muu -yhteisöstä sekä tapahtumien järjestämiseen erikoistunut yhdistys Kieku ry.

Markkulan tallin markkinat lauantaina 31.8. kello 11–16 Markkulan tallilla Muistomerkintie 42, opastus parkkipaikalle Korvenperäntieltä.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.