Nyt pääsee parantamaan sosiaali- ja terveyspalveluita – Raatiin kerätään palveluiden käyttäjiä

Kangasalan ja Pälkäneen sosiaali- ja terveyspalvelut haluavat kehittää palvelujaan yhdessä asiakkaidensa kanssa. Asiakasraatitoiminta on yhteistyötä, avointa keskustelua ja vuorovaikutusta.

Asiakasraati on kehittämisfoorumi, joka koostuu sosiaali- ja terveyspalveluja tuntevista asiakkaista. Asiakasraadin jäsenet toimivat kokemusasiantuntijoina osallistuen palveluiden kehittämiseen ja arviointiin, tuoden palvelualueelle palautetta toiminnasta ja kehittämisideoita.

Raati tarjoaa asukkaille osallistumiskanavan hyvinvointia ja terveyttä edistävien, asiakaslähtöisten toimintojen kehittämiseen. Asiakasraati ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin ja kokoaa yhdessä parannusehdotuksia kehittämistyön pohjaksi sosiaali- ja terveyspalvelujen johdolle ja kehittämisryhmille. Tarkoituksena raadissa on keskustella, pohtia ja viedä eteenpäin yhteisesti sovittuja kehittämisideoita. Raati kokoontuu noin 4 kertaa vuodessa.

Siellä keskustellaan ennalta suunnitelluista aiheista ja kuullaan esityksiä nykyisistä ja tulevista palveluista sekä toiminnoista. Raadissa annetaan palautetta ja kehittämisehdotuksia sosiaali- ja terveyspalveluista ja toiminnoista. Raatilaiset osallistuvat palveluiden kehittämistilaisuuksiin kokemusasiantuntijana.

Raadin jäseneksi voi ilmoittautua kuka tahansa sosiaali- ja terveyspalveluita käyttänyt asiakas. Kokoonpano on vakio toimintavuoden 2019–2020 ajan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus syyskuun 15. päivään mennessä sähköpostitse: ulla.makinen2@kangasala.fi tai kirjeenä:  Sosiaali- ja terveyspalvelut / Asiakasraati
Ulla Mäkinen, Kangasalan terveyskeskus, Herttualantie 28, 36200 Kangasala.

Kerro hakemuksessasi: 1. Yhteystietosi, 2. Ikäsi, 3. Asuinalueesi, 4. Keitä koet edustavasi? 5. Kuinka paljon sinä / läheisesi/ edustamasi käyttäjäkunta käyttää sosiaali- / terveyskeskuksen palveluja? 6. Kehittämisehdotukset, missä asioissa raatia mielestäsi tarvitaan?

Kiinnostuneista kootaan ryhmä, joka edustaa käyttäjäkuntaa ja aluetta mahdollisimman kattavasti.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.