Martta Koiviston oppilaat vuodelta 1955 tapasivat Pälkäneen torilla

Martta Koiviston vanhoista oppilaista pääsi yllättävän moni luokkakokoukseen.

12.6.  oli ikimuistoinen päivä, kun vuoden 1955 Martta Koiviston oppilaat tapasivat Pälkäneen torilla. Silloin koulutiensä aloittaneista (44) paikalle saapui 22. Poikien aktiivinen koollekutsuja Jaakko Järvenpää menehtyi vain 10 päivää aikaisemmin. Hänen puolisonsa kävi meitä tervehtimässä.

Kutsun saivat lähes kaikki. Tapio Järvenpää soitti 30 puhelua tavoittaakseen oikean Tapio Mäntylän, mutta kova yritys epäonnistui.

Toivo Särkelä, eikä vain vähän aikaa luokalla olleet Jyri Välke ja Heikki Koivisto saaneet kutsua  Uusi luokkakuva otettiin vanhassa paikassa keittolan rappusilla, jonka jälkeen koulun ystävällinen rehtori päästi meidät katsomaan vanhaa luokkaamme.

Seurakuntatalolla joimme kahvit ja jaoimme koulumuistoja. Luokkamme hyvä laulaja Raimo lauloi ja yhdessä kajautimme lopuksi Suvivirren niin komeasti, että opettajamme Martta Koivistokin olisi ollut ylpeä.

Monen toivoma uusi tapaaminen pyritään järjestämään. Yhteystietosi ottaa vastaan Tapio Järvenpää: tapionpuut@gmail.com.

Tämän kirjoitti takarivin rusettipää yhdessä eturivin mustapään kanssa.

Martta Koiviston oppilaat vanhassa luokkakuvassa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.