Pikkuleipurikerhot alkavat syyskuussa

Pälkäneen seurakunnassa alkaa syyskuussa uusi leipomisesta innostuneille lapsille suunnattu Pikkuleipuri-kerhotoiminta. Kerhot on suunnattu kahdelle ikäryhmälle, alle kouluikäisille (4–6-vuotiaille) ja koululaisille (7–12-vuotiaille). Kerhot kokoontuvat eri aikoina.

Pikkuleipuri-kerhossa opetellaan kaikkea leipomiseen liittyviä asioita. Päätavoitteena on leipoa yhdessä kaikkea pientä maittavaa suuhunpantavaa sekä valmistaa jotakin muutakin hyvää. Lopuksi tietysti maistellaan omatekemiä herkullisia luomuksia. Kerhossa leipomisen saloihin lapsia ohjaa kondiittori / kokki Heidi Lindholm-Nuuttila. Kokoontumispaikkana on Pälkäneen seurakuntatalo.

Kerhopäivät syyskuussa ovat keskiviikot 11.9. ja 18.9. (4–6-vuotiaat) kello 16–18 sekä perjantai 27.9. (7–12-vuotiaat) kello 16–18. Seuraavista kerhokerroista ilmoitetaan myöhemmin kerhoissa.

Kerhot ovat ilmaisia. Mukaan kerhoihin pääsee 10 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumisia ottaa vastaa ohjaaja Heidi puh. 045 851 8373.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.