Marke Vornanen valittiin vapaa-aikapalveluiden johtajaksi Kangasalle

Marke Vornanen aloittaa vapaa-aikapalveluiden johtajana marraskuun alussa, kun Asko Koskinen jää eläkkeelle.

Kangasalan kaupungin vapaa-aikapalveluiden johtajan virkaan on valittu filosofian maisteri Marke Vornanen Valkeakoskelta.

Vornanen on toiminut kolme viime vuotta Kuusamon kaupungin kulttuuritoimenjohtajana sekä kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden tulosaluepäällikkönä. Tätä ennen hän toimi runsaan neljän vuoden ajan Nurmijärven kunnan kulttuurijohtajana. Vornanen on työskennellyt myös Hämeenlinnan kaupungin kulttuurituottajana ja kulttuurisihteerinä sekä Kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas Oy:n konserttipäällikkönä.

Valinnan perusteiksi listataan koulutus, tehtävän kannalta olennainen työkokemus, haastattelussa saatu vaikutelma sekä soveltuvuusarvioinnin tulos.

Tehtävään saapui yhteensä 33 hakemusta. Hakijoista yhdeksän haastateltiin ja näistä neljä lähettiin soveltuvuusarviointiin. Virkanimike uudistettiin hakuprosessin yhteydessä vapaa-aikapalveluiden johtajaksi osana sivistyskeskuksen organisaation kehittämistä.

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut on yksi Kangasalan sivistyskeskuksen kolmesta palvelualueesta. Palvelualueeseen kuuluvat kirjasto-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut sekä musiikkiopiston ja vapaan sivistystyön järjestämiseen liittyvät tehtävät. Vapaa-aikapalveluiden johtajan tehtäviin kuuluu koko palvelualueen strateginen ja tavoitteellinen johtaminen ja kehittäminen. Lisäksi hän vastaa muun muassa taloudesta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?