Nuorisovaltuuston tärkeimmät

Nuorisovaltuusto poseerasi, Tytti Eromäki-Heino kuvasi.

Nuorisovaltuuston hiljattaisen kokouksen pöytäkirjasta poimittiin kolme tärkeää pykäläkohtaa.

  1. Ruokakomeroaloite

Nuorisovaltuusto etsii yhteistyötahoja ruokakomeron toteuttamiseksi Kangasalle. Ruokakomeron idea on saada aikaan fyysinen ylijääneen ruoan ja ruokatarvikkeiden säilytyspaikka, jonne ihmiset voisivat tuoda ja hakea ruokaa tarpeen mukaan.

 

  1. Open Stage tapahtuma nuorille 30.11.2019

Nuorisovaltuusto järjestää nuorten open stagen lauantaina 30.11. kello 18–21 nuorisotila Sentterissä. Ilmaiseen ja päihteettömään tapahtumaan suunnitteilla nuorten esityksiä, musiikkia, karaokea, uv-valo-maskeerausta ja pizzaa.

 

  1. Nuorisovaltuuston 25-vuotisjuhlat

Nuorisovaltuuston perustamisesta tulee kuluneeksi 25 vuotta 9.3.2020, ja juhlat on sovittu pidettäväksi lauantaina 28.3.2020 Kangasalan Pirtillä. Työryhmä suunnittelee juhlaa parhaillaan. Juhlaan kutsutaan tärkeitä henkilöitä valtakunnallisesti, maakunnallisesti ja paikallisesti, sekä kaikki Kangasalan nuoret.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?