Nyt pala kakkua, ensi lauantaina kova pala purtavaksi – LP Kangasala nousi sarjaneloseksi

LP Kangasala teki tarvittavan rovaniemeläistä WoVoa vastaan ja piti kolme pistettä Pitkäjärvellä. Pohjoisen vieraat kaatuivat viikonloppuna Kangasalla erin 3–0 (25–22, 25–18, 25–17). Kaksi ensimmäistä erää väännettiin alussa tasaisesti ennen kuin rutinoituneempi LP rutisti karkumatkalle. Kolmannessa erässä WoVo jäi jo alussa takamatkalle.

LP:n maajoukkuetykki Roosa Laakkonen palkittiin joukkueen parhaana pelaajana, ja myös Mary-Kate Marshall onnistui hyökkäyspelissä.

– Alun haparoinnin jälkeen saatiin hyökkäysonnistumisia laajalla rintamalla. On ollut hieno huomata parin ulkomailla pelatun vuoden jälkeen että kotimaisen mestaruusliigan taso on noussut sekä kotimaisten että ulkomaalaisten pelaajien osalta, Laakkonen arvioi ottelun jälkeen.

LP:n kausi jatkuu lauantaina kovassa paikassa, Pihtiputaalla sarjakärki Liiga-Plokin vieraana. Seitsemän pelin jälkeen Ploki ei ole hävinnyt vielä yhtään ottelua.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?