Kangasalan kesäteatteriin etsitään uutta toimijaa

Kesäteatterissa Kangasalla on katettu katsomo ja myös kiinteitä lavasterakennelmia. Alue sijaitsee Längelmäveden rannalla.

Kangasalan kaupunki etsii kesäteatteritoimijaa automuseo Mobilian läheisyydessä sijaitsevalle kesäteatterialueelle. Haun tiimoilta kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut järjestävät info- ja keskustelutilaisuuden kesäteatteritoiminnasta kiinnostuneille.

Tilaisuus järjestetään Kangasala-talossa tiistaina 26.11. kello 14. Ilmoittautumiset ja ennakkokysymykset pyydetään lähettämään vapaa-aikatoimenjohtaja Marke Vornaselle sähköpostitse: marke.vornanen(at)kangasala.fi viimeistään perjantaina 22. marraskuuta.

Kesäteatteritoiminnalla on Mobilian alueella pitkät perinteet. Aiemmin paikalla toiminut Ramppi-teatteri lopetti toimintansa viime kesänä ja siirtyi nimenä Kangasalan Pikkuteatterin käyttöön.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?