Joulunavaus Pälkäneellä perjantaina – tutustu ohjelmaan

Pälkäneen joulunavaus avaa Sydän-Hämeen joulukauden tänä perjantaina.

Joulun aika toivotetaan tervetulleeksi Pälkäneellä perjantaina, kun Onkkaalassa järjestetään perinteikäs joulunavaustapahtuma.

Tapahtumassa mukana olevat yritykset järjestävät asiakkaille ohjelmaa ja jouluisia tarjouksia pitkin päivää, ja ilta huipentuu torilla koettaviin ohjelmanumeroihin noin kello kuudesta eteenpäin. Torilla luvassa on muun muassa glögi- ja piparitarjoilua, lasten muskarihetki hieman ennen puolta seitsemää ja Vuoden pälkäneläisen julkistaminen noin kello 19.

Joulupukkikin on tapahtumassa liikkeellä, ja hänet voi nähdä jo ennen kello kuudelta alkavaa torivierailua ainakin K-Supermarketissa ja K-Raudan Lomakodin talolla. Nuijantalon valtaa jo kello 16 alkaen joulutori , joka on avoinna kello 20 asti.

Kauneimpiin joululauluihin otetaan varaslähtö kirkossa illan päätteeksi puoli kahdeksan jälkeen.  Torin jouluvalot syttyvät tunnelmaa luomaan jo kello 17 ja jouluseimen valot tasan tuntia myöhemmin kello 18.

Luopioisissa ja Kangasalla joulukausi avataan ensi viikon lauantaina.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?