Kuukauden pelaaja Marshall johdattaa LP Kangasalan Viestiä kiusanneen OrPon kimppuun Pitkäjärvellä

Mary-Kate Marshall (oikealla) ja Tiiamari Sievänen (toinen oikealta) nostettiin marraskuun tähdistökentälliseen Mestaruusliigassa.

LP Kangasalan amerikkalainen yleispelaaja Mary-Kate Marshall pelasi vahvan marraskuun lentopallon Mestaruusliigassa. Hän iski keskimäärin 22 pistettä ottelua kohden ja keräsi muun muassa 13 torjuntaa ja 11 ässäsyöttöä, kun Marshallin tavoin vakuuttavasti pelannut LP Kangasala nappasi maksimipisteet marraskuun peleistään. LP ei hävinnyt yhtään viidestä ottelustaan.

Marshall valittiin Mestaruusliigan kuukauden pelaajaksi ja marraskuun tähdistökentälliseen, johon LP:stä nousi mukaan myös Tiiamari Sievänen.

Marshall ja LP pyrkivät jatkamaan hirmuvirettään lauantaina Pitkäjärvellä. Pisteitä kinuaa tuolloin OrPo, joka edellisessä ottelussaan osoitti piristymisen merkkejä ja pakotti LP Viestin neljään erään.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?