Sydän-Hämeen Lehden näköislehti uudistui ja lehtiarkisto laajeni

SHL näkoislehti tuotekuva

Sydän-Hämeen Lehden uusi näköislehtipalvelu on julkaistu shl.fi:ssä. Uusi näköislehti vastaa lukijoiden toiveisiin, sillä se on aiempaa selkeämpi ja helppokäyttöisempi. Uusi näköislehti löytyy shl.fi:n ylävalikon kohdasta ”Näköislehti” sekä suoralla linkillä osoitteesta shl.fi/nakoislehti.

Näköislehden lukuoikeus sekä Sydän-Hämeen Lehden kaikki muutkin digisisällöt kuuluvat lehden täystilaajien ja digitilaajien tilaukseen. Viikon näköislehti julkaistaan tuttuun tapaan aina tiistai-iltaisin kello 20 eli jo ennen paperilehteä.

Uuden näköislehtipalvelun myötä Sydän-Hämeen Lehden digitaalinen lehtiarkisto laajeni. Nyt vanhoja lehtiä pääsee lukemaan vuoden 2010 syksystä alkaen, kun aiemmassa digilehtipalvelussa arkisto ulottui vain vuoteen 2016.

Kirjautuminen uuteen näköislehteen on näppärämpää verrattuna vanhaan rikastettuun digilehteen, jonne piti kirjautua jokaisella lukukerralla uudelleen sisään. Uusi näköislehtipalvelu on integroitu tiiviimmäksi osaksi Sydän-Hämeen Lehden nettisivustoa, ja siksi riittää, että olet kirjautuneena shl.fi:ssä. Shl.fi:ssä oman kirjautumisen voi tallentaa ”Muista minut” -valinnalla, jonka ansiosta selain muistaa kirjautumistietosi seuraavillakin lukukerroilla.

Myös Sydän-Hämeen Lehden uutissovellus uudistuu täysin alkuvuonna 2020, ja vanha rikastettu digilehti ja Raitti-sovellus poistuvat uudistusten myötä käytöstä. Kerromme uudistuksesta lisää lähempänä uuden sovelluksen julkaisua.

Kirjaudu sisään, niin pääset lukemaan

Näköislehdessä toimivat samat tutut digitunnukset kuin muissakin Sydän-Hämeen Lehden digipalveluissa.

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta, saat sen käyttöösi osoitteessa shl.fi/tunnukset.

Jos sinulla on jo tunnus, mutta salasana on päässyt unohtumaan, salasanan voi uusia osoitteessa shl.fi/salasana.

Näin luet näköislehteä

Näköislehteä voi lukea nettiselaimella esimerkiksi älypuhelimen tai tietokoneen ruudulta.

  1. Mene osoitteeseen shl.fi/nakoislehti.
  2. Klikkaa haluamasi lehden kansikuvaa.
  3. Sivusto pyytää sinua kirjautumaan sisään digitunnuksillasi, jos et ole vielä kirjautunut.
  4. Selaile lehteä ja nauti lukuhetkestä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?