Käräjäoikeus vangitsi Tredulla aseilla uhkailleen opiskelijan

Tredun Kangasalan toimipisteen tiloista tiistaina kiinniotettu opiskelija on vangittu. Vangitsemisoikeudenkäynti pidettiin perjantaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Käräjäoikeus määräsi opiskelijan myös mielentilatutkimukseen.

Käsittely oli salainen ja päätös – muilta kuin yllä mainituilta osin – on myös salainen.

Opiskelija saapui Kangasalan Tredulle tiistaina mukanaan käsi- ja kaasuase. Hän oli myös varautunut sytyttämään tulipalon. Opiskelija oli esittänyt Tredulla suusanallisen uhkauksen ja esitellyt reppunsa sisältöä henkilökunnalle, joka otti repun haltuunsa ja hälytti poliisin paikalle.

Heti tapahtuneen jälkeen opiskelijaa syytettiin ampuma-aserikoksen lisäksi henkeen ja terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta, mutta keskiviikkona rikosnimike vaihtui varkaudeksi ja ampuma-aserikokseksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?