”Upea tasonnosto lauantaisen ohipelin jälkeen” – Viestille jäi Pitkäjärvellä luu käteen, vaikka joukkue teki ratkaisuerässä 30 pistettä

Ronja Heikkiniemi nosti LP Kangasalan mukaan peliin kolmannessa erässä, syöttöruudussa loistanut Jutta Riikonen puolestaan oli ratkaisemassa toista erää kotijoukkueen hyväksi LP Viestiä vastaan.

Edellisessä ottelussaan voittoputkensa poikki kompuroinut LP Kangasala palasi enimmäkseen omalle tasolleen ottelussa salolaista LP Viestiä vastaan. Erikoisessa ottelussa LP hävisi kaksijakoisen avauserän, jätti toisessa erässä Viestin seitsemään pisteeseen ja ratkaisi ottelun edukseen neljännessä erässä luvuin 32–30.

– Neljäs erä oli varmasti tasokkainta lentopalloa, mitä tässä sarjassa on tällä kaudella nähty. Upea tasonnosto lauantaisen ohipelin jälkeen, tuumasi LP Kangasalan tyytyväinen valmentaja Arttu Keränen.

Viestin kaataminen keskiviikkona 3–1 (23–25, 25–7, 27–25, 32–30) tiesi pistesaaliin lihomista kolmella – ja LP Kangasalan nousua jälleen Mestaruusliigan kärkeen. Samalla voitto toi balsamia haavoihin, jotka LP Vampula oli aiheuttanut viime viikonloppuna jättämällä kangasalalaiset Huittisissa nollille erin 3–0 (25–23, 25–22, 25–22).

Viesti-ottelu aloitti pitkän rupeaman, jonka aikana LP Kangasala saa pyöriä varsin lähellä kotikulmia. Salon ylpeyden kohtaamisen jälkeen LP pelaa vielä kolme peräkkäistä liigapeliä kotisalissaan ja yhteensä neljä ottelua seuraavasta kuudesta Pitkäjärvellä. Kahteen muuhunkaan otteluun ei tarvitse lähteä kauas: Pitkäjärven ulkopuolella joukkue kohtaa Lentopallokerhon Hämeenlinnassa ja WoVon Pälkäneellä.

Pälkäneen Kostia-areenassa pelattavan WoVo-kotiottelun jälkeen ”kotisuorassa” on edessä vielä Plokin kohtaaminen Pitkäjärvellä. Siinä kohtaa kausi on jo loppumetreillään: viimeiset kolme peliään vieraissa pelaavan LP:n runkosarja päättyy 7. maaliskuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?