Kangasalan kaupungin järjestämät yleisötilaisuudet perutaan loppuviikon ajalta

Osana koronavirusvarautumistaan Kangasalan kaupunki peruu loppuviikon ajalta kaikki kaupungin järjestämät yleisötilaisuudet sekä kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden ryhmätoiminnot, muun muassa liikunta- ja nuorisotyön ryhmät. Tavoitteena on ehkäistä viruksen leviämistä tartuntaketjuselvitysten ollessa vielä kesken. Ensi maanantaina asiaa linjataan uudelleen sen hetkisen tilanteen ja viranomaisohjeiden mukaisesti.

Koronavirustilanteen vuoksi kaupunginsairaalan osastoille on torstaista alkaen asetettu vierailukielto. Kiellolla pyritään varmistamaan potilaiden ja työntekijöiden turvallisuus. Kaupunginsairaala kannustaa potilaiden läheisiä soittamaan hoidossa olevalle läheiselleen. Saattohoidossa olevien läheiset voivat sopia vierailukäytännöt erikseen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?