Voi hyvin Pälkäneellä -messut on peruttu

Voi hyvin Pälkäneellä -messut on peruttu koronavirustilanteen vuoksi. Messut piti järjestää Pälkäneen Nuijantalolla tulevana lauantaina.

– Suomen hallitus suositteli myös alle 500 osallistujien tapahtumien rajoittamista, ja koska meillä on lähialueella tartuntoja, tapahtumaryhmämme on päättänyt perua Voi hyvin Pälkäneellä -messut lauantailta, messuja järjestämässä ollut hankekoordinaattori Marja-Liisa Suomalainen Pälkäneen seudun yrittäjien hyvinvointihankkeesta tiedottaa.

Tapahtuma siirretään syksyyn tai muuhun ajankohtaan, kun riskiä epidemian leviämisestä ei enää ole. Messujen järjestäjät haluavat osaltaan olla hidastamassa ja estämässä epidemian leviämistä.

– Juuri tällä hetkellä harmitus on melkoinen, sillä odotukset ovat olleet suuria hyvin sujuneen valmistelun vuoksi. Totesimme kuitenkin, ettemme tässä tilanteessa pääse positiivisuutta ja hyvää oloa tuottavaan tapahtumaan, kun ihmisten mielet ovat täynnä pelkoa tartunnoista ja huolta perussairaista läheisistä, Suomalainen lisää.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?