Koronaviruksen vaikutuksia Sydän-Hämeen Lehden toimintaan

1. Uutisoimme lukijoillemme paikalliset koronauutiset ajantasaisesti ja luotettavasti. Nopeimman tiedon tarjoamme joka päivä digikanavissamme (shl.fi ja pian julkaistava uutissovellus). Paperilehti ilmestyy normaalisti keskiviikkoisin.

2. Toimittajamme eivät toistaiseksi vieraile useamman hengen tilaisuuksissa, ja haastattelut tehdään pääasiassa puhelimitse. Jutuissa saatetaan käyttää tavallista enemmän arkistokuvia.

3. Toivomme lukijoiltamme juttuvinkkejä, jotta osaamme etsiä vastauksia kulloinkin mielessä oleviin kysymyksiin. Koronavirukseen liittyviä ja muitakin juttuideoita voi lähettää toimitukselle osoitteessa shl.fi/juttuvinkki.

4. Sydän-Hämeen Lehti on poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta tehokas markkinointiväline paikallisille mainostajille. Mainosasioissa voit olla yhteydessä osoitteeseen ilmoitukset@shl.fi.

5. Konttorimme (Onkkaalantie 58, Pälkäne) on toistaiseksi suljettu, ja pyydämme asiakkaitamme olemaan meihin vierailun sijaan yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta shl.fi/yhteystiedot.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?