Kunnantalo sulki ovensa

Pälkäneen kunta sulki ovet sekä kunnanvirastossa Onkkaalassa että Luopioisten kuntainfopisteellä. Näin pyritään välttämään fyysisiä kontakteja koronavirusepidemian hillitsemiseksi.

Asiakaspalvelua saa ensisijaisesti puhelimella tai sähköpostilla, henkilökohtaisesta asioinnista on kunnan linjauksen mukaan sovittava erikseen. Asiakaspalvelun puhelinnumero 03 57 911 palvelee arkisin kello 9–15, sähköpostia otetaan vastaan osoitteessa asiakaspalvelu@palkane.fi.

Sosiaalitoimi palvelee kunnanviraston toisessa siivessä arkisin kello 9–11.

Kunnantalon ovien sulkeminen vaikuttaa myös Kelan asiointipisteen toimintaan. Asiakkaille suositellaan asiointia verkossa tai puhelimessa. Jos selvitettävää on paljon, puhelinpalveluun voi myös varata ajan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?