Sivistyslautakuntaan 19.5., valtuustoon kesäkuussa – Vilpeilän koulun lakkauttamisesta etäkuuleminen oppilaille ja kysely vanhemmille

Lakkautettavaksi esitettävän Vilpeilän koulun oppilaille järjestetään Kangasalla kuulemistilaisuus ja heidän huoltajilleen verkkokysely.

Kuulemistilaisuus oppilaille ollaan järjestämässä etäyhteyksien avulla. Huoltajille ja muille halukkaille avautuu koulun lakkauttamiseen liittyvä verkkokysely. Kaupungin mukaan koulun lakkauttamiseen liittyvä lapsivaikutusten arviointi laaditaan päätöksenteon tueksi.

Päätösesitys koulun lakkauttamisesta on tulossa sivistyslautakunnan käsittelyyn 19.5., kaupunginhallitukseen 25.5. ja valtuuston päätettäväksi 8. kesäkuuta.

Vilpeilän koulun lakkauttamisesta ja sen vaikutuksista voi antaa lausunnon 18.5. kello 15 mennessä osoitteeseen Kangasalan kaupunki, Sivistyskeskus, PL 50 / Kunnantie 1, 36201 Kangasala tai sähköpostitse osoitteella sivistyskeskus@kangasala.fi .

Valtuusto hyväksyi huhtikuun lopussa kaupungin uuden päiväkoti- ja kouluverkkosuunnitelman, jonka yhtenä toimenpide-ehdotuksena oli Vilpeilän koulun lakkauttaminen kuluvan lukuvuoden jälkeen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?