Kuva upeasta sateenkaaresta vei kesäkuvakisan voiton – kisaan saapui läpi kesän paljon hienoja otoksia

Hetki mökillä. Kuva: Emma Sjöstedt

Sydän-Hämeen Lehden kesäkuvakisan voittaja on selvinnyt. Sydän-Hämeen Lehden raati valitsi kisan kesäisimmäksi kuvaksi Emma Sjöstedtin ottaman kuvan mökkirannasta. Raati ihastui kuvan tunnelmaan, valon ja varjon vaihteluun sekä otoksen erikoiseen sateenkaariefektiin. Sjöstedt saa palkinnoksi 100 euron arvoisen lahjakortin Pälkäneen K-Rautaan.

Kesän aikana kilpailuun lähetettiin erittäin runsaasti kuvia. Kiitämme jokaista kuvan lähettäjää! Kuvien perusteella voi sanoa, että moni viettää kesäänsä tiiviisti veden äärellä ja järvien rannoilla. Palkintoraati intoutui siinä määrin kuvatulvasta, että se päätti jakaa kolme kunniamainintaa. Kunniamaininnan saaneiden kuvien ottajat palkitaan lohdutuspalkinnoilla. Kunniamaininnan saivat Marja Kekin, Riitta Tarrin ja Pia Hailin ottamat kesäiset kuvat.

Kunniamaininnan saaneet:

– Kuvassa tyttäreni Julia Väiski-kissan kanssa. Kuva on otettu kotipihamme takapihalla Suinulassa ensimmäisinä hellepäivinä toukokuussa, juuri ennen koulujen loppumista, kuvan ottanut Marja Kekki kertoo.

”Arielin” hyppy Kukkiaan. Kuva: Pia Haili

Iltarusko Kouvalanjärvellä Aitoossa. Kuva: Riitta Tarri

 

Kesäkuvakisan kuvasatoa:

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?