Seurakunnan koronarajoitukset helpottavat elokuussa

Koronavirus vaikutti kevään toimintaan Pälkäneen seurakunnassa. Yksityistilaisuuksissa noudatetaan heinäkuun ajan 50 hengen osanottajarajoitusta.

Seurakuntien koronarajoituksia lievennetään elokuun alusta alkaen. Siihen saakka jumalanpalveluksiin voi osallistua maksimissaan 500 seurakuntalaista. Yksityistilaisuuksissa noudatetaan heinäkuun ajan 50 hengen osanottajarajoitusta.

Piispojen suosituksen mukaan väkimäärä suhteutetaan elokuun alusta alkaen niin, että kirkon penkeissä voidaan jättää 1–2 metrin turvavälit.

Pälkäneen seurakunnassa väkimäärät ovat jääneet puoleen normaalista, kun jumalanpalveluksia alettiin kesäkuun alusta alkaen järjestää kirkossa. Kevään aikana kirkonmenoja seurattiin videolta netin välityksellä. Myös lapsi-, nuoriso-, rippikoulu- ja musiikkitoiminta siirtyi kevään ajaksi verkkoon.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?