Maalla asuminen ja hyvinvointi lyövät kättä Pälkäneellä syyskuun alussa – Tampereelta ja Kangasalta nopeimmat kyyditään tapahtumapäivään ilmaiseksi

Maalle asumaan -messut järjestetään 5. syyskuuta Pälkäneellä. Asumisesta maaseudulla saa kattavan kuvan.

Maalle asumaan -tapahtumapäivä ollaan järjestämässä lauantaina 5. syyskuuta Kostia-areenalla. Messuilla voi tutustua maaseudun asumismahdollisuuksiin: tontteihin, rakentajiin ja sisustajiin sekä vapaa-ajan mahdollisuuksiin.

Messutapahtuma leviää Onkkaalan lisäksi Luopioisiin, ja samassa yhteydessä pidetään myös keväällä peruuntuneet Voi hyvin Pälkäneellä -messut.

Maksuttomaan tapahtumaan on luvassa monenlaista ohjelmaa. Esimerkiksi tulevaisuustutkija Leena Ilmola puhuu elämästä maaseudun asuin- ja työyhteisössä, ja ääneen pääsevät myös Lotta Ansakorpi sekä Jutta ja Juha Larm.

Areenan näytteilleasettajapaikat alkavat järjestäjien mukaan olla melko lailla täynnä.

Tonttikierroksilla esitellään muun muassa Roholan, Majaranpellon, Tommolan ja Kenraalinkiven asuinalueita.

Pälkäneen kunta tarjoaa ilmaisen bussikuljetuksen 50 ensimmäiselle mukaan ilmoittautuneelle Tampereen ja Kangasalan suunnasta. Tapahtuma järjestetään kello 10–15.

Tapahtumapäivää ovat järjestämässä Pälkäneen seudun yrittäjien hyvinvointihanke, Luopioisten yrittäjät, Pälkäneen yrittäjät ja Pälkäneen kunta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?