Messut toteutuvat virtuaalisesti

Lotta Ansakorpi on mukana hyvinvointia ja maaseutuasumisen mahdollisuuksia yhdistävässä tapahtumapäivässä.

Lauantaille 5. syyskuuta suunnitellut Voi hyvin Pälkäneellä -messut ja Maalle asumaan -tapahtumapäivä toteutetaan.

Toteutustapa kuitenkin muuttuu. Yhteistapahtuma järjestetään koronavirustilanteen vuoksi pääosin virtuaalisesti.

Messuilla esittäytyy joukko hyvinvointiin erikoistuneita palveluntarjoajia. Lisäksi ääneen pääsevät Sappeen kesäteatterista tuttu Lotta Ansakorpi, hyvinvointivalmentajapariskunta Jutta ja Juha Larm, Valkeakosken musiikkiopiston soittajat, tulevaisuustutkija Leena Ilmola, tulevaisuudentutkija Elina Hiltunen sekä terveysalan yrityksiä tietoiskuineen. Esityksiä nähdään lisäksi ainakin Pälkäneen Luja-Lukolta ja Pyrokratia ry:ltä. Samalla kävijöille tehdään eri tavoin tutuksi Pälkänettä.

Maalle asumiseen voi samana päivänä tutustua paikan päällä myös Luopioisten toripäivässä, Viher-Kostialan avoimella talolla ja kello 14 alkavassa – ja virtuaalimessuillakin kohdattavassa – Kukkiatalon lähityökeskuksen avajaistilaisuudessa.

Kello 12–15 auki oleville virtuaalimessuille löydät muun muassa Sydän-Hämeen Lehden sivujen kautta.

Lue lisää:

Hyvää unta, ahdistuksen purkamista ja elämänasennetta – Jutta Larm kannustaa ihmisiä arjen sankaruuteen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?