Autoilijoille tarkoitettu nopeusnäyttö innosti pyöräilijöitä – digitalisaatio saa liikkumaan?

Lapset ja nuoret ovat polkupyöriensä kanssa ottaneet ilon irti autoilijoille tarkoitetusta nopeusnäytöstä Suoramalla.

Liikkumaan motivointi vaatii ehkä sittenkin vain oikeanlaisia menetelmiä. Autoilijoille oman ajonopeuden tarkasteluun tarkoitettu, nopeutta mittaava näyttö otettiin loppukesästä Suoramalla uusiokäyttöön. Paikalliset lapset ja nuoret hyödynsivät nopeusmittaria selvitellessään omaa huippunopeuttaan polkupyörän kyydissä.

Ehkä tässä ja digitalisaation muissa mahdollisuuksissa olisi hyödynnettävää laajemminkin liikunnan lisäämisessä? Kannattaako tuotekehityksen myötä silti edes miettiä nopeusnäyttöihin esimerkiksi ranking-listoja?

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?