Messuhulinaan pääsee heittäytymään kotisohvalta – kolmetuntinen messulähetys on runsas ja monipuolinen paketti

Syyskuiset Maalle asumaan- ja Voi hyvin Pälkäneellä -messut siirrettiin nopealla aikataululla verkkoon. Pahentuneen koronatilanteen takia messujärjestäjät halusivat pelata varman päälle ja huolehtia näytteilleasettajien, yleisön ja messujärjestäjien turvallisuudesta.

– Perinteisten messujen järjestäminen ei tuntunut enää hyvältä ajatukselta. Niinpä päädyimme järjestämään ne verkossa, messuja järjestelevä Marja-Liisa Suomalainen Pälkäneen seudun yrittäjien hyvinvointihankkeesta kertoo.

Virtuaalimessujen toteuttamiseen on saatu apuja paikallisilta ammattilaisilta. Messusivua valmistelee Chase & Snow, ja kuvaukset toteuttaa Kulttuuriosuuskunta Terä. Näytteilleasettajakuvaukset tekee Pyry Vaismaa.

Viime päivinä on tehty kiivasta vauhtia kuvausjärjestelyjä, kuvauksia ja aikataulutuksia sekä kontaktoitu näytteilleasettajia.

– Näytteilleasettajia on kaikkiaan mukana noin kolmekymmentä, Suomalainen sanoo.

Messuvieraat pääsevät heittäytymään messuhulinaan vaikka kotisohvalta Pälkäneen kunnan, Sydän-Hämeen Lehden tai erikseen messuja varten avattavan nettisivun kautta. Messulähetyksen voi katsoa myöhemmin tallenteena.

Pääesiintyjät ovat hyvinvointivalmentajapariskunta Jutta ja Juha Larm sekä Lotta Ansakorpi. Luvassa on myös tonttikierroksia, tietoiskuja, musiikki- ja tanssiesityksiä sekä lajiesittelyjä. Ääneen pääsevät myös tulevaisuudentutkijat Leena Ilmola ja Elina Hiltunen.

Messujen järjestäjinä ovat Pälkäneen seudun yrittäjien hyvinvointihanke, Luopioisten yrittäjät, Pälkäneen yrittäjät ja Pälkäneen kunta.

Maalle asumaan- ja Voi hyvin Pälkäneellä -virtuaalimessut lauantaina 5.9. kello 12–15. Mukaan messuille pääsee osoitteista shl.fi, palkane.fi ja messut.palkane.fi .

 

Lue myös:

Kun kaikki meni, mutta elämä ei loppunutkaan – Lotta Ansakorpi muistuttaa, että rankastakin tragediasta voi selvitä takaisin pinnalle

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?