Venepaikoilla liikkunut varkaita – kaksi isoa bensakanisteria viety

Kostianvirran venepaikoilla on liikkunut varkaita. Lukot oli tyttären miehen veneestä murrettu auki, ja kaksi isoa bensakanisteria oli viety. Paikka sijaitsee Pälkänevedellä päin. Jos teillä on venepaikka siellä, käykää tarkastamassa, onko kaikki kunnossa. Varkaus oli havaittu viikonloppuna. Edellisen kerran venepaikalla oli käyty kolmisen viikkoa sitten, joten varkauden tarkka ajankohta on epäselvä.

Kohteeksi joutunut

Kommentit (2)

  1. perttisalonen

    luopioisissa jo kaksi kertaa samanlaista ilkivaltaa , tankkeja varastettu , lukkoja rikottu yms rikosilmoitus tehty mutta tutkinnat keskeytetty , ei silminnäkijöitä . pahus joka syksy sama peli , riistakamerat paikalle ja varkaat pyttyyn hittolainen ei ne venetarvikkeet ja lukot halpoja ole .ois kiva antaa edes selkäsauna sellaisille jotka kokee että saa rikkoa toisten omaisuutta rangaistuksetta !

  2. Leena Korppoo

    Meillä venepaikka Kostianmutkassa ja kaksi polttoainesäiliötä viety murtautumalla. Huomattiin lauantaina 19.9. Sama juttu pari vuotta sitten. Valaistus olisi tarpeen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?