LP Kangasalan ja Kisa-Eaglesin kausikortit lainattavissa – OP Kangasala lahjoitti kortit kirjastoon

Ville Nieminen Kisa-Eaglesista, kirjastopalvelujohtaja Annamari Nikara-Nummi, Eelis Raatikainen OP Kangasalta ja Jani Huoponen LP Kangasala. Kuva: Elina Alatalo

Kangasalan kirjasto on saanut kokoelmaansa LP Kangasalan ja Kisa-Eaglesin kausikortit OP Kangasalan lahjoituksena. Kausikortit ovat lainattavissa pääkirjastosta. Kausikorttien laina-aika on viikko eikä niitä voi uusia tai varata.

– Iloitsemme lainattavien kausikorttien saamisesta kokoelmaan myös tänä vuonna. Kirjastosta lainattavat kausikortit edistävät yhteisöllisyyttä ja osallisuuden kokemusta sekä tarjoavat mahdollisuuden tutustua uusiin lajeihin, sanoo Kangasalan kaupungin kirjastopalvelujohtaja Annamari Nikara-Nummi.

OP Kangasala lahjoitti LP Kangasalan ja Kangasalan Kisa-Eaglesin kausikortteja lainattavaksi Kangasalan kirjastoon. Kuva: Elina Alatalo

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?