FC KaVon jalkapallotaru päättyy – kangasalalaisjalkapallon lippulaiva jättämässä jäähyväiset nurmikentille

Jonkin alun sanotaan olevan usein myös jonkin toisen loppu. Kun sisäpalloilukausia on tällä ja viime viikolla viritelty pitkän odotuksen jälkeen käyntiin, on Suoraman tekonurmella todennäköisesti aistittavissa toisenlaisia tunnelmia. FC KaVon edustusjoukkueen mollivoittoisesti sujuneet pelit jalkapallon nelosdivisioonassa tulevat päätökseen perjantaina. Samalla päättyy FC KaVon edustusjoukkueen taival.

Läpi kauden kokoonpanomurheiden kanssa painineen joukkueen tulevaisuutta pohdittiin vakavasti jo viime kauden jälkeen. Tuolloin sarjapaikka säilyi kavomaiseen tyyliin eli viimeisten kierrosten jännitysnäytelmän kautta – ja päädyttiin kuitenkin vielä lähtemään seuraavaan kauteen normaalisti. Kaukana normaalista lopulta kuitenkin oltiin esimerkiksi niissä peleissä, joissa joukkue joutui aloittamaan vierasotteluita kahden kenttäpelaajan vajaamiehityksellä.

Perjantaina päättyvän kauden viimeisessä ottelussa KaVo kohtaa Tampere Unitedin kakkosjoukkueen kello 18.30.

KaVon ratkaisun myötä paikallisen jalkapalloilun lippulaivan mantteli siirtyy viitosdivisioonassa pelaavalle FC Kangasalan edustusjoukkueelle.

FCK oli omassa lohkossaan viides. Joukkueen 10 ottelun mittainen kausi päättyi niukkaan 1–2-tappioon Härmälle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?