Valona pimeydessä

Syyspimeällä tarvitsemme valoa.

Joku saattaa nauttia kynttilänvalosta, naapuri ehkä asunnon täysvalaistuksesta. Päivien lyhetessä energiatasomme hiipuvat pian puolelta päivin ja ”valomme himmenee”. Ajatus ruokakauppaan menosta tai vain puhelinsoitosta jollekulle tuntuu ylivoimaiselta. Mielessä ei vain ole enää sitä valoa. Seurakunnassamme saamme iloita jokaisesta vapaaehtoisesta, jotka osaltaan ovat valon tuojina paikallaan. He antavat arvokasta aikaa ja monenlaisia lahjojaan toisten hyväksi.

Rukouspalvelijat, tukihenkilöt, yhteisvastuukerääjät ja niin edelleen, muutamia vapaaehtoisryhmiä mainitakseni. Pienillä asioilla on iso merkitys. Nuo pienet ystävälliset teot ja sanat auttavat huomaamaan hyvät asiat elämässämme. Me kaikki hyödymme ystävällisistä sanoista teoista. Voimme kaikki yrittää olla valon tuojina lähimmäisille.

Kangasalan seurakunta

diakoni Johanna Raitanen

Johanna Raitanen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?