LP jatkaa tappioitta – kotipelit toivat täydet pisteet ja jatkopaikan Suomen cupissa

LP Kangasala pehmitti kotonaan myös Hämeenlinnan Lentopallokerhon.

Mikä ottelu: LP Kangasala – Hämeenlinnan Lentopallokerho. Lentopallon Mestaruusliigaa Pitkäjärvellä.

Ennakkoasetelma: LP Kangasalaa testattiin tiiviillä pelirypistyksellä, joskaan matkustaminen ei ollut kiusana. LP:llä oli allaan yksi välipäivä sen jälkeen, kun joukkue oli kaatanut kotonaan Jymy-Volleyn 3–0 (25–16, 25–16, 25–15). Jymy-voitolla oli irronnut myös paikka Suomen cupin kolmannelle kierrokselle. Kestomenestyjä Hämeenlinna oli aloittanut liigakauden vaisuhkosti.

Miten kävi: LP – Hämeenlinna 3–0 (25–17, 25–23, 25–14).

Ratkaisu: Hämeenlinnalaisten paketti oli vielä varsin levällään, ja hyvin yhteen hioutunut LP oli kaikessa vastustajaansa edellä. Vain toisessa erässä Lentopallokerho sai pistettyä kotijoukkueen ahtaalle.

Onnistuja: Amerikkalaishakkuri Jody Larson ehti LP:n pelaajista vähiten mukaan kuusikkoharjoituksiin ennen kauden alkua. Pisteiden valossa tätä ei juuri huomaa, eikä Hämeenlinna-ottelu tehnyt poikkeusta. Passari Katja Kylmäaho oli syöttöruudussa vireessä etenkin toisen erän tiukoilla hetkillä.

Kommentti: ”Toisessa erässä jouduimme ensi kertaa tällä kaudella tiukille erävoiton suhteen, ja onneksi voitimme.”  (LP Kangasalan valmentaja Arttu Keränen)

Entä nyt? Tappioitta alkukauden pelannut LP kohtaa 18.10. Rovaniemellä Wo-Von.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?