Kysely: Joko vaihdoit talvirenkaat?

Uusi tieliikennelaki tuli voimaan kesäkuussa. Laki toi muutoksia myös talvirenkaiden käyttöön, sillä sen mukaan talvirenkaita tulee jatkossa käyttää marras-maaliskuussa, jos keli sitä edellyttää. Aiemmin talvirengaspakko oli voimassa joulu-helmikuussa eikä sitä ollut sidottu ajokeliin. Uusi laki korostaa siis kuljettajan omaa harkintaa ja vastuuta.

Käy kyselyssä kertomassa, vaihdoitko jo talvirenkaat alle!

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?