Takaisinsoittopalvelu palaa käyttöön Pälkäneellä ja Kangasalla

Takaisinsoittopalvelu palaa käyttöön Pälkäneen ja Kangasalan terveysasemilla perjantaista 6. marraskuuta alkaen. Palvelu palaa käyttöön sekä koronapuhelimessa että terveysasemien normaalissa toiminnassa.

– Meille on tullut kaupungin eri kanavista aiheellista palautetta yhteydensaannin ongelmista. Reagoimme nyt ottamalla takaisinsoittopalvelun käyttöön koronapuhelimessa ja palauttamalla takaisinsoiton normaalin toiminnan terveysasemilla, Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskuksen johtava ylilääkäri Tiina Viitaniemi kertoo.

Koronapuhelimen takaisinsoitot tehdään vielä saman arkipäivän aikana. Puhelinpalveluun siirretään sairaan- ja terveydenhoitajia tarvittaessa aina muista palveluista. Terveysasemien takaisinsoitot soitetaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa.

Kangasalan koronapuhelin vastaa edelleen maanantaista perjantaihin kello 8–15 numerossa 03 5655 4030.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?