Piristä ikäihmistä joulukortilla! – kampanjaa suojelee presidentti Sauli Niinistö

Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu kaikki Kangasalan kaupungin asukkaat lähettämään joulukortteja ikääntyneille. Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 16.11.–11.12. yhtä aikaa yli sadalla paikkakunnalla. Kampanjassa kerätään joulukortteja kaupungin kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.

– Lähettämällä joulukortin voi tuottaa yksinäiselle ikäihmiselle tunteen siitä, että häntä on ajateltu. On tärkeää, että välitämme ja joulukortti on mitä sopivin jouluajan hyvän mielen tuoja saajalle, kannustaa kampanjaa Kangasalla koordinoiva yhteyshenkilö Pirjo Saloranta.

Kampanjaan voi osallistua 16.11.–11.12. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Älä sulje korttia kirjekuoreen. Voit toimittaa kortin Kangasalan kaupungin info -pisteeseen Lentolan Prismaan, Kuhmalahden kauppaan tai Luopioisten K-kauppaan.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto, Kansalaisareena ja Suomen 4H-liitto. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?