Mahdollinen korona-altistuminen Pirkan kirpputorikeskuksella kuluvan viikon maanantaina

Tays infektioyksiköstä saadun tiedon mukaan maanantaina 16. marraskuuta kello 17–18 Pirkan kirpputorikeskuksella Kangasalla asioineet ovat saattaneet altistua koronavirukselle. Heitä pyydetään tarkkailemaan oireitaan ja hakeutumaan herkästi koronatestiin.

Asiakkaita pyydetään tarvittaessa ottamaan yhteyttä Kangasalan terveyspalveluiden koronaneuvontanumeroon 03 565 54030 (maanantaista perjantaihin kello 8–15 tai Taysin koronavirusneuvontapuhelimeen 03 311 65333 (24/7). Tarkemmat ohjeet löytyvät Kangasalan kaupungin verkkosivuilta.

Yksi kommentti

  1. Senja Kaltti

    Eikö väki tajua ängtä yhteen kasaan alusa asti oon tajunut missä on paljon porukkaa jätän suosiolla pois katsomme joka kerta missä on paljon autoja emme poikkea sellaiseen asioimaan

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?