Soittokunnan syksy svengaa Kostia-areenalla lauantaina

Valkeakosken soittokunta tarjoaa svengiä kaamokseen lauantaina 21. marraskuuta Kostia-areenalla kello 17 alkavassa konsertissa. Konsertin ohjelmassa on elokuvamusiikkia ja perinteistä rytmimusiikkia suurelle puhallinorkesterille sovitettuna. Ohjelmistossa on myös suomalaista puhallinmusiikkia Timo Forsströmiltä ja Timo Hytöseltä. Konsertissa solistitehtävissä toimivat soittokunnan omat soittajat. Ison kokoonpanon lisäksi konsertin alussa esiintyy soittokunnan seitsikko Walki Brass Pekka Nummisen johdolla. Valkeakosken soittokunta soitti vastaavanlaisen konsertin myös vuosi sitten Pälkäneellä ja nyt siis voitaneen puhua jo perinteisestä konsertista.

Soittokunnasta on muodostunut kokoonpano, joka on houkutellut soittajia myös ympäristökunnista. Soittokuntaan on kuulunut pälkäneläisiä soittajia jo usean vuosikymmenen ajan. Soittokunnalla onkin ilo tulla konsertoimaan soittajien kotikuntaan.

Valkeakosken soittokunta konsertoi Pälkäneellä huomenna lauantaina. Kuva: www.tommikappi.com

Harjoittelua koronan varjossa

Soittokunta aloitti harjoittelun lähes puolen vuoden koronatauon jälkeen elokuussa. Koronan ilmaantuminen maaliskuussa pysäytti harjoittelun ja keikkailun täysin. Oma vappukonsertti ja soitot kesän festareilla jäivät toteutumatta. Into soittamiseen ja harjoitteluun onkin nyt ollut suurta. Riittävän suuri harjoitustila on mahdollistanut harjoittelun turvavälejä noudattaen.

Svengaava Syksy –konserttiin ei epidemiatilanteen vuoksi myydä ennakkolippuja. Ovelta myytävien lippujen hintaan sisältyy kasvomaski. Konsertissa on huomioitu turvavälit, eikä konsertissa ole väliaikaa. Konsertin johtaa soittokunnan kapellimestari Lauri Lehtonen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?