Kolme kertaa pikkujoululook – pikkujouluihin voi laittautua koronavuonnakin, vaikka isot juhlat jäävätkin pitämättä

Vaikka koronavirus sotkee pikkujoulujen viettoa, on tänäkin vuonna lupa pukeutua kauniisti. Paikalliset ammattilaiset Saija Haavisto ja Anne Palonen loihtivat pikkujouluaikaan kolme erilaista asukokonaisuutta. Haavisto pitää Kaunis Nelli -kemikaliota Kangasalan torin liepeillä, Palonen puolestaan nettikauppanakin tunnettua Amada Store -vaateliikettä Kangasalantien varressa.

 

Klassinen pikkumusta.

Klassinen pikkumusta

Takuuvarma valinta juhlaan kuin juhlaan. Mustaan mekkoon kivan yksityiskohdan tuovat hihojen pitsisomisteet. Koru tuo asuun vielä lisää juhlavuutta, ja musta laukku on valittu tukemaan tyylikästä kokonaisilmettä.

– Meikissä punainen huulipuna tuo näyttävyyttä, ja itse satsaisin pikkujouluissa varsinkin omaan ihonsävyyn sopivaan huulipunaan, ja toki myös näyttävään silmämeikkiin. Meikki kannattaa pohjustaa huolella omaan ihonsävyyn sopivalla värivoiteella, Saija Haavisto vinkkaa.

 

 

Monikäyttöinen yläosa.

Monikäyttöinen yläosa

Tämä yläosa sopii asusteita vaihtamalla niin arkeen kuin juhlaan.

– Suosin itse juuri sitä, että samaa vaatetta voi käyttää monessa eri paikassa asusteita vaihtamalla ja eri ylä- tai alaosia yhdistelemällä, Anne Palonen kertoo.

Viininpunaisessa paidassa on paljon yksityiskohtia, joten korua ei juhliakaan varten enää tarvita.

– Isot korvakorut tuovat juhlavuutta, kun kaulakorua ei ole, Haavisto sanoo.

Musta laukku sointuu alaosaan ja ketjunsa ansiosta myös korvakorujen hopeanhohtoisuuteen. Alaosaksi riittävät yksinkertaiset, ihoa myötäilevät housut.

 

 

Mekko rohkeampaan makuun.

Rohkeampaan mekkomakuun

Edestä lyhyempi ja takaa pidempi oranssi mekko antaa säärten säihkyä. Mekon leikkaus jättää sukkahousut kauniisti näkyviin.

– Pikkujoulun sukkahousuissa saa olla kiiltoa. Värinä musta toimii aina. Pikkujouluaikaan sopii myös tumman rypäleen värisävy, Haavisto miettii.

Vaaleanhohtoiset kaulakoru ja laukku on valittu tukemaan toistensa värisävyjä. Isot korvakorut toimivat myös tässä kokonaisuudessa.

 

Kuvausvaatteet ja asusteet Amada Storen ja Kauniin Nellin valikoimista. Mallina Anne Palonen. Vaatteet: Amada Collection, korut Korukolmio, laukut Nabo, sukkahousut Vogue.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?