Tusina täyteen ja muita juhlan paikkoja – iltaan Pälkäneellä valmistautuva LP Kangasala jätti WoVon yhdessä erässä seitsemään pisteeseen

Ronja Heikkiniemi.

Roosa Laakkonen pelasi 200. pääsarjapelinsä, Ronja Heikkiniemi ylitti 1500 liigapisteen rajan ja vastustaja WoVo jäi yhdessä erässä seitsemään pisteeseen, kun LP Kangasala otti kauden kahdennentoista liigavoittonsa lauantaina.

Seitsemäntenä Mestaruusliigassa oleva rovaniemeläisjoukkue taipui LP:n käsittelyssä Pitkäjärvellä lukemin 3–0 (25–18, 25–7, 25–15), ja ero näiden kahden joukkueen välillä venähti jo lähes kolmeenkymmeneen pisteeseen. Sarjakakkoseen Pölkkyyn LP on venyttänyt eron neljään pisteeseen, vaikka kuusamolaiset ovat pelanneet yhden ottelun enemmän.

LP:n pelit jatkuvat ensi viikolla Puijoa vastaan. Sunnuntain ottelu pelataan poikkeuksellisesti Pälkäneen hienossa Kostia-areenassa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?