Valkeakoskelta on kadonnut 35-vuotias Jonna Heino – kadonnut on mahdollisesti liikkunut Pälkäneellä ja Kangasalla

Jonna Heino.

Valkeakoskelta on kadonnut 35-vuotias Jonna Heino. Heino on nähty viimeksi sunnuntaina 15. marraskuuta kello 12 Valkeakosken Yrjölässä. Hän on tämän jälkeen mahdollisesti liikkunut henkilöautollaan Kangasalla, Pälkäneellä ja Hauholla.

Heino on noin 155 senttimetriä pitkä, ja hänellä on vaaleat puolipitkät hiukset. Hän on liikkunut tummanvihreällä Skoda Felicia -merkkisellä henkilöautolla, jonka rekisterinumero on FEB-214. Auto on vuosimallia 1999, ja myös kateissa.

Poliisi pyytää havaintoja Jonna Heinosta tai hänen autostaan vihjepuhelimeen 0800 90022 tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?