10 hengen kokoontumisrajoitus koskee myös Pälkäneen seurakuntaa

Pälkäneen seurakunta noudattaa toiminnassaan Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Tampereen hiippakunnan ohjeistusta. Myös aluehallintovirasto antaa tällä viikolla uusia määräyksiä ja ohjeita. 10 hengen kokoontumisrajoitus koskee myös seurakunnan tilaisuuksia. Kokoontumisrajoitus koskee sisä- ja ulkotiloja, eikä sitä voi ylittää edes turvavälein.

Seurakunta hoitaa lakisääteisellä tehtäviä kaikissa oloissa. Näitä tehtäviä ovat jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, sielunhoito ja diakonia ja henkisen tuen antaminen. Jumalanpalvelukset toimitetaan ilman kirkkotilassa paikan päällä olevaa seurakuntaa. Jumalanpalveluksiin voi osallistua suoratoistona sähköisten viestintäkanavien seurakunnan kotisivujen ja youtube-kanavan kautta. Jumalanpalvelukset pidetään seuraavasti: 6.12. Pälkäneen kirkko, 13.12. Luopioisten kirkko, 20.12. Pälkäneen kirkko.

Kauneimpia joululauluja ei järjestetä yhteislaulutilaisuuksina. Kauneimmista joululauluista tulee striimaus tai video seurakunnan sivuille.

Enintään 10 paikalla

Kasteissa ja avioliitoon vihkimisissä paikalla voi olla enintään 10 ihmistä, seurakunnan työntekijät mukaan lukien. Hautaan siunaamisissa voivat olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 10 henkilön rajan. Jumalanpalveluksia lukuun ottamatta muu seurakunnan kokoava toiminta keskeytetään tai siirretään etäkokoontumiseksi 2.– 21.12. Tämä koskee kaikkea aikuisten, lasten ja nuorten toimintaa. Myös kuorojen toiminta kuuluu tämän keskeytyksen piiriin.

Kirkkoherranvirasto on auki normaaliin tapaan maanantaisin ja torstaisin kello 10–13 Luopioisten seurakuntatoimisto, Pereentie 1, tiistaina kello 10–16 Pälkäneen pappila, Pappilantie 29, perjantaina kello 10–13 Pälkäneen pappila. On suositeltavaa soittaa numeroon 040 7120 560 tai asioida sähköpostitse palkane.srk@evl.fi

Keskusteluapua saa

Diakoniatyöntekijät palvelevat puhelimitse ja sähköpostitsejoiden kautta voi sopia myös tapaamisen tai taloudellisen avustuksen. Diakoni Päivi Giren puh. 040 71 20 568, sähköposti paivi.giren@evl.fi, diakonissa Virpi Kangasniemi puh 040 71 20 567, sähköposti virpi.kangasniemi@evl.fi

Papit ovat käytettävissä keskusteluja ja sielunhoitoa varten:

Juha Kankaristo puh. 040 7120 564.  Sähköposti juha.kankaristo@evl.fi

Jari Kemppainen puh. 040 71 20562. Sähköposti jari.kemppainen@evl.fi

Janne Vesto puh. 040 71 20 563. Sähköposti janne.vesto@evl.fi

Pälkäneen kirkko on auki tiistaisin kello 16–19 hiljentymistä, rukousta ja keskusteluapua varten. Kirkossa voi tutustua tällöin pyhäpäivin vaihtuvaan seimiasetelmaan.

Kaikissa tilanteissa tulee noudattaa 1–2 metrin turvavälejä. Käsien pesua ja desinfiointia edellytetään. Seurakunnan tilaisuuksiin osallistuville ja seurakunnan tiloissa asioiville suositellaan vahvasti kasvomaskin käyttöä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?