Kuhmalahden kaavoista kuullaan etänä ja kaavoittajan vastaanotoilla

Rantaosayleiskaavan alueella uusia rantarakennuspaikkoja on 78.

Kuhmalahden rantaosayleiskaavan, Kuhmalahden kirkonkylän osayleiskaavan ja Pohjan osayleiskaavan kaavaehdotuksista järjestetään Teams-yleisötilaisuus keskiviikkona 16.12. kello 17.30–19. Linkki tilaisuuteen tulee nähtäviin kaavojen verkkosivulle ennen tilaisuutta. Tilaisuuteen voi toimittaa kysymyksiä etukäteen sähköpostilla osoitteeseen kaavoitus@kangasala.fi.

Lisäksi järjestetään kaavoittajan vastaanottotilaisuudet Kuhmalahden lähikirjastossa ja Kangasalan teknisessä keskuksessa. Vastaanottoajat ovat 30 minuutin mittaisia, ja vastaanottoon tulee varata aika etukäteen kaavoituksesta.

Vastaanotot järjestetään Kuhmalahden lähikirjastossa torstaina 17.12. kello 13.30–19 ja maanantaina 21.12. kello 13.30–19 sekä teknisessä keskuksessa torstaina 14.1. kello 9–17 ja tiistaina 19.1. kello 9–17. Mikäli lähikirjasto on koronarajoitusten vuoksi suljettu, toteutetaan vastaanotot Kangasalan teknisessä keskuksessa. Kaavoittajan kanssa on myös mahdollista sopia erillinen tapaamis- tai puhelinaika.

Nähtävilläolon jälkeen saaduista lausunnoista ja mahdollisista muistutuksista koostetaan palauteraportti, jossa kaupunki antaa niihin vastineet perusteluineen. Mikäli kaavoissa ei todeta erityisiä muutostarpeita, ne siirtyvät hyväksymiskäsittelyyn. Kaavojen hyväksymisestä päättää kaupunginvaltuusto.

Kaavaehdotukset ovat nähtävillä 14.–22.12. ja 4.–25.1. Kangasalan kaupungin teknisessä keskuksessa Urheilutiellä, Kuhmalahden lähikirjastossa Rautajärventiellä ja kaupungin verkkosivuilla kangasala.fi/kuhmalahdenosayleiskaavat. Kaavoista pyydetään lausunnot viranomaisilta ja sidosryhmiltä. Maanomistajien, asukkaiden ja muiden osallisten on mahdollista jättää niistä muistutus.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?