Kangasalla Ruutanan kotihoidossa koronatartunta, myös Kangasalan lukiossa koronatartuntoja

Kangasalan Ruutanan alueen kotihoidossa on todettu koronatartunta. Tämän hetken tiedon mukaan kotihoidon asiakkaat eivät ole altistuneet tartunnalle. Asiaa selvitetään parhaillaan yhteistyössä Taysin infektioyksikön kanssa. Kangasalan kaupunki tiedottaa asiasta lisää huomenna keskiviikkona.

Myös Kangasalan lukiossa on todettu koronatartuntoja. Lukion opiskelijat ja henkilökunta ovat käyttäneet maskeja kattavasti, minkä vuoksi kokonaisia opetusryhmiä ei jouduta asettamaan karanteeniin.

Terveyspalveluista otetaan erikseen ja henkilökohtaisesti yhteyttä viimeistään keskiviikkona niihin, jotka joudutaan asettamaan karanteeniin. Karanteeniin asetettujen opiskelu järjestetään etäjärjestelyin, muiden osalta koulu jatkuu normaalisti lähiopetuksena.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?