Kangasalan lukiossa altistuneita on alle kymmenen – etäopetukseen siirtymiselle ei ole tarvetta

Kangasalan lukiossa tiistaina todettujen koronatartuntojen vuoksi altistuneet on kartoitettu, ja heihin on saatu yhteys. Lukiolla on asetettu karanteeniin alle kymmenen henkilöä.

Lukion opiskelijat ja henkilökunta ovat käyttäneet maskeja ja noudattaneet muita hygieniaohjeistuksia kattavasti, minkä vuoksi kokonaisia opetusryhmiä ei jouduttu asettamaan karanteeniin. Sairaanhoitopiirin infektioyksikön ja paikallisen terveysviranomaisen arvioinnin perusteena on ollut opiskelijoiden ja henkilökunnan tartunnan leviämistä estävien toimenpiteiden kattavuus, Kangasalan kaupunki kertoo tiedotteessaan.

Koronavirukselle altistuneiden opiskelu järjestetään erilaisin etäjärjestelyin, ja muiden osalta koulu jatkuu normaalisti lähiopetuksena. Terveysviranomaisten arvion mukaan tässä tilanteessa ei ole tarvetta siirtyä etäopetukseen.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?