Lasten ja nuorten harrastustoimintaa käynnistellään Kangasalla maanantaista alkaen

Lasten ja nuorten harrastustoiminta käynnistyy Kangasalla alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten liikuntaryhmissä sekä taiteen perusopetuksen toiminnassa ensi viikosta lähtien voimassa olevia kokoontumisrajoituksia noudattaen. Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä päätti tammikuun alussa pitää nykyiset suositukset voimassa toistaiseksi mutta höllentää rajoituksia lasten ja nuorten harrastustoiminnassa.

Kaupungin mukaan alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten harrastustoiminta jatkuu Kangasalla 11.1. alkaen korkeintaan kymmenen henkilön ryhmissä. Kansalaisopiston toiminta on jatkumassa 18.1. alkaen.

Pirkanmaalla koronaepidemia on sosiaali- ja terveysministeriön luokituksen mukaisesti edelleen kiihtymisvaiheessa. Myös yksityistilaisuuksissa suositellaan noudattamaan kymmenen henkilön enimmäisrajaa sekä käyttämään maskeja ja huolehtimaan turvaväleistä.

Seuraavan kerran Pirkanmaan alueellisia suosituksia tarkastellaan tiistaina 12. tammikuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?