Nyt etsitään Sydän-Hämeen vanhinta toimivaa kodinkonetta, lähetä meille kuva – onko tässä Sydän-Hämeen vanhin pesukone?

– Minulla on 1990-luvulla ostettu, päältä täytettävä Boschin pesukone. Ihan tarkkaa ostovuotta en muista, mutta se menee vuosien 1992 ja 1995 väliin. Kone on toiminut moitteettomasti, sitä ei ole kertaakaan edes korjattu. Puhdistanut olen koneen säännöllisesti, kangasalalainen Marja-Leena Kellokoski esittelee vanhaa pyykinpesukonettaan.

Marja-Leena Kellokosken pesukone on palvellut uskollisesti 1990-luvulta asti.

Kellokoski innostui lähettämään kuvan pesukoneestaan luettuaan Välke-kaupunkiliitteestämme asiaa sivuavan kolumnin. Kolumnissa mietittiin, onko toimittajan 23 vuotta pesukone kenties Kangasalan vanhin toimiva pesukone.

Sydän-Hämeen Lehden toimittaja Kristiina Helmisen pyykinpesukone on palvellut vuodesta 1998 alkaen. Pyykit pyörivät kuvanottohetkelläkin.

Ei siis ollut, ja nyt pistetäänkin kisa pystyyn koko Sydän-Hämeen alueella. Jos käytössäsi on jokin ikivanha mutta edelleen täysin toimiva kodinkone, lähetä siitä meille kuva lyhyen saatetarinan kanssa sähköpostitse osoitteeseen toimitus@shl.fi. Katsotaan, kuinka vanhoja aparaatteja Pälkäneeltä ja Kangasalta oikein löytyy!

 

Lue myös:

23 vuoden rakkaustarina – ”En olisi uskonut, että yhteinen taipaleemme tulee olemaan näin pitkä”

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?