Ongelmat koronarokotteiden saatavuudessa jatkuvat edelleen – rokoteneuvontapuhelin otetaan tänään käyttöön Pälkäneellä ja Kangasalla

Myös Pälkäneellä ja Kangasalla on vaikeuksia saada koronarokotteita. Perjantaisen tiedon mukaan rokotteiden riittävyys tuottaa vaikeuksia vähintään helmikuun ajan. Rokottamista päästään jatkamaan arviolta vasta maaliskuussa. Seuraavana rokotusvuorossa ovat 80 vuotta täyttäneet ja vanhemmat asukkaat ja heidän omaishoitajansa sekä kotihoidon henkilökunta ja asiakkaat.

Kaikki ensimmäisen rokoteannoksen saaneet henkilöt saavat toisen annoksen suunnitellusti.

Koronarokotusneuvontaa varten avautuu tänään maanantaina neuvontapuhelin, johon voi soittaa arkisin kello 8–12. Puhelinnumero on 03 5655 4039. Numero on tarkoitettu ainoastaan koronarokotuksiin liittyvään neuvontaan, ei muihin tiedusteluihin, jotta linja ei ruuhkautuisi. Samasta numerosta voi varata myöhäisemmässä vaiheessa myös ajan rokotukselle, jos verkkoajanvaraukseen ei ole mahdollisuutta.

Tällä hetkellä rokotuksiin ei pysty varaamaan aikoja verkossa eikä puhelimitse. Kangasalan kaupunki ilmoittaa, kun ajanvaraus rokotuksiin käynnistyy. Rokotukset jatkuvat välittömästi, kun rokotetta on taas saatavilla.

Rokotustilanne ja arvioitu aikataulu näyttää tällä hetkellä tältä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?