Vastaa kyselyyn: mitä aiot tehdä hiihtolomalla?

Pälkäneen ja Kangasalan seudulla vietetään koululaisten hiihtolomaa viikolla 9. Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjaustyöryhmä on suositellut välttämään tarpeetonta matkustamista esimerkiksi Uudellemaalle. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on puolestaan suositellut viettämään lomaa lähipiirin kanssa omilla kotiseuduilla.

Käy kertomassa, millaisia hiihtolomasuunnitelmia sinulla on!

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?