Ennakkosuosikin viitta ei painanut hartioita – LP Kangasala kaatoi Jymyn pudotuspeliavauksessa reilussa tunnissa

Runkosarjan ykkösen ja kahdeksikon välillä oli selkeä ero, kun LP Kangasala ja Jymy-Volley kohtasivat sunnuntaina pudotuspelien avausottelussa lentopallon Mestaruusliigassa.

Pitkäjärvi on ollut vierailijoille paha paikka – edellinen LP:n kotitappio on syksyltä 2019 – mutta Jymy ei puolivälierien ensimmäisessä kohtaamisessa ollut missään vaiheessa lähelläkään kangasalalaisjoukkueen kotivoittoputken katkaisemista.

LP Kangasala otti askeleen kohti välieriä kampeamalla Jymyn nurin reilussa tunnissa selkein lukemin 3–0 (25–9, 25–14, 25–11). Kotijoukkueesta eniten pisteitä keräsivät Jody Larson (16/+11), Roosa Heikkiniemi (13/+9) ja Karoliina Friberg (12/+10).

Jymy ei ole tällä kaudella saanut keskinäisissä kohtaamisissa vietyä LP:ltä vielä yhtään erää, ja LP on voittanut 12 edellistä keskinäistä ottelua, joten nousu kahteen peräkkäiseen voittoon ja välieräpaikkaan olisi vähintäänkin jymy-yllätys.

Kangasalalaiset jatkavat välieriin, jos Jymy kaatuu torstaina Nurmossa.

 

Lue myös:

Urheilua ummikoille: Miten niin ”pudotuspelit ovat oma maailmansa”?

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?