Seurakunta ei valinnut uusia nimikkolähettejä

Hanna ja Toni Lindholm jatkavat Pälkäneen seurakunnan nimikkolähetteinä loppuvuoden 2021. He ovat tehneet vuodesta 2016 alkaen työtä maahanmuuttajien parissa Saksassa Kölnin alueella. Lisäksi Toni on hoitanut mediaprojekteja Etu-Aasiassa ja vastannut Kansanlähetyksen pakolais- ja maahanmuuttajatyöstä Euroopassa ja Suomessa. Hanna ja Toni palaavat Suomeen kesällä ja kiertävät loppuvuoden ajan seurakunnissa kertomassa työstään.

Lähetyksen vastuuryhmä ehdottaa, ettei Tonin ja Hannan tilalle valita uusia nimikkolähettejä. Myös palvelusopimukset Suomen Lähetysseuran ja Lähetysyhdistys Kylväjän kanssa päättyivät vuodenvaihteessa, sillä Nepalissa työskennelleet Elina ja Juha Lind ja Kaukasian työntekijät ovat palanneet Suomeen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?