Korona-avustusta käytetään etäkohtaamisiin

Pälkäneen seurakunnan toiminta meni vuosi sitten uusiksi koronapandemian vuoksi. Seurakunta käyttää valtiolta saadun 5164 euron korona-avustuksen uusiin toimintamuotoihin, joilla seurakuntalaisia voidaan kohdata.

Koronan vuoksi 70 ja 75 vuotta täyttäville ei ole voitu järjestää syntymäpäiväjuhlia, vaan seurakunta muistaa päivänsankareita pälkäneläisen Noora Rosbergin tekemillä rautalankaenkeleillä ja korteilla.

Lisäksi seurakunta on hankkinut kaksi ”koronapuhelinta”, joilla vapaaehtoiset voivat olla yhteydessä yksinäisiin ja puheseuraa kaipaaviin. Avustusta käytetään myös lahjakortteihin, joita apua tarvitsevat voivat käyttää paikallisiin palveluihin ja kauppoihin. Jouluna seurakunta jakoi jouluruokakasseja seurakuntalaisilla, jotka eivät voi kokoontua lounaalle koronan vuoksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?