Koronatartunta päätti mestaruusjuhlia valmistelleen LP Kangasalan kauden

LP Kangasalan haave ensimmäisestä liigamestaruudesta kaatui koronavirustartuntaan. Mestaruusliigan mukaan joukkue valmennusjohtoineen on asetettu perjantaina karanteeniin.

Lentopalloliiton pääsarjaryhmän aiemman päätöksen mukaan joukkueen kausi päättyy, jos pudotuspelijoukkue on estynyt pelaamasta sarjaohjelmaan merkittyjä pelejä koronavirukseen liittyvien viranomaismääräysten vuoksi.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin tartuntatautiviranomainen on asettanut LP:n Mestaruusliiga-joukkueen 14 vuorokauden karanteeniin. Joukkueen toiminta keskeytetään perjantaina alkaneen karanteenin ajaksi.

LP Kangasalan oli tarkoitus kohdata Kuusamon Pölkky kotikentällään toisessa välieräottelussa perjantaina 19. maaliskuuta. Tarvittaessa finaalipaikka olisi ratkottu lauantaina.

Runkosarjan ja Suomen cupin voittanut LP kaatoi Kuusamon ensimmäisessä välieräottelussa selvästi ja oli ehdoton ennakkosuosikki liigamestariksi.

 

Lue lisää:

Hyppy mestaruusjunasta karanteeniin harmittaa monien puolesta, mutta LP:n manageri Jorma Malm katsoo luottavaisesti eteenpäin – ”Uskon, että kaikille nousevat kauden hyvät asiat päällimmäiseksi jonkin ajan kuluttua”

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?