Vastaa kyselyyn: aiotko ottaa tai otitko jo koronarokotteen?

Koronarokotukset etenevät tasaiseen tahtiin myös Sydän-Hämeessä. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos keskeytti tilapäisesti Astra Zenecan rokotteen käyttämisen tutkiakseen kahta Suomessa ilmennyttä aivolaskimotukostapausta tarkemmin. Tukokset olivat sattuneet melko pian sen jälkeen, kun potilaat olivat saaneet Astra Zenecan rokotteen.

Keskiviikkona 24. maaliskuuta THL tiedotti, että Astra Zenecan koronarokotetta käytetään Suomessa jatkossa yli 65-vuotiaiden rokottamiseen, sillä harvinaisia tukoksia on Suomessa ja joissain muissakin maissa havaittu vain nuoremmilla ikäluokilla. Rokotukset Astra Zenecalla jatkuvat Suomessa maanantaina 29. maaliskuuta.

Aiotko sinä ottaa koronarokotuksen? Vastaa kyselyyn!

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?